El blog

Bionbo fa un any!

Aquesta setmana Bionbo està de celebració: dilluns 16 de gener, farà un any que vam obrir les portes del nostre restaurant! Un primer any en el que hem crescut com no ens podíem imaginar. Des d’aquell fred dissabte de gener fins ara ha plogut molt. Vam començar cuinant dinars i sopars amb la incertesa d’aquell que inicia una nova ruta, i hem acabat aquest primer any amb el restaurant ple, un munt d’aventures que ens han ajudat a créixer (com Bionbo L’Apéritif o els nostres primers càterings), i un munt de clients satisfets amb la nostra cuina, creativa i diversa, de fusió catalana.

I tot ha estat gràcies als amics que hem anat fent al llarg d’aquest any: amics com vosaltres, que veniu a gaudir de les creacions del nostre xef Xavier Aguado. Amics com vosaltres que, a través del boca a orella o de les xarxes socials, ens ajudeu a que cada vegada més persones coneguin i gaudeixin del nostre concepte culinari. Amics que veniu sols, en parella o en colla, que us deixeu sorprendre amb els menús degustació i, per què no dir-ho, de vegades ens feu arribar el comentari que costa una mica trobar taula, però que al final ho aconseguiu. Gràcies a vosaltres, Bionbo es fa cada dia més gran, i ens dóna forces per engegar nous projectes que en breu veuran la llum.

I com que una cosa és agrair-vos-ho de paraula, però una de ben diferent és demostrar-ho, volem proposar-vos una cosa: durant aquesta setmana, si veniu a Bionbo a fer un menú degustació, i pengeu una foto a Instagram, Twitter o Facebook amb el hashtag #Bionbo1Any, us endureu de regal una ampolleta de vi, perquè pugueu brindar amb nosaltres per un munt d’anys més plegats.

Mengeu vida, i mengeu color! Feliç aniversari, Bionbo!

Comparteix aquest article:

Tots els nostres articles