El blog

Comencem l'any amb moltes novetats!

L'any 2017 comença ple de novetats per Bionbo. Amb el nou any, renovem els nostres preus dels menús i a partir del sis de gener el menú de migdia passarà a costar 11'50€, mentre que el menú degustació de nit tindrà un nou preu de 22€ (beguda no inclosa).

Però no només renovem els preus, també renovem la nostra manera de presentar-nos al món. Com suposem que us haureu fixat, tenim una nova pàgina web. Seguint amb la filosofia del nostre gastrobar ("menja vida, menja color"), hem decidit renovar la web per posar-hi una mica més de color. Amb aquesta nova pàgina també apostem per un blog (sí, el que estàs llegint ara mateix) on volem anar publicant les novetats més importants relacionades amb Bionbo i el seu entorn.

Si veieu, a la part superior de la web trobareu les icones de les nostres xarxes socials. I haureu vist que hi ha la icona d'un avió de paper. I si sou usuaris de Telegram, la famosa aplicació de missatgeria instantània, ja podeu anar lligant caps: Bionbo té un canal propi a Telegram! Si sou usuaris d'aquest programa, ja us podeu subscriure al nostre canal a través de l'adreça https://telegram.me/bionbo o buscant l'usuari @bionbo a dins de la mateixa app.

Però la novetat més gran encara és un mig secret: al mateix carrer del Carme, molt a prop d'on som nosaltres, Bionbo preparara un nou espai de proximitat, ecològic i de quilòmetre zero. De moment només us oferim un avançament en forma de pàgina web per anar fent boca: Bionbo Botiga Obrador. Pero xxxst!! Encara és un secret!

Seguiu-nos a través de les xarxes per més novetats! I com sempre, mengeu vida i mengeu color a Bionbo!

Comparteix aquest article:

Tots els nostres articles